CS / EN
26.02.2019

Aktuální informace k došetřování problematické zásilky polského masa

Zásilka hovězího masa z Polska o celkové váze 1164 kg od dodavatele: Z. P. M. Bierniacki, 63-200 Jarocin, PL 30063801 WE, šarže 00566419, datum výroby 8. 2. 2019, byla ze skladu společnosti Alda Foods s. r. o., Řitka, Všenorská 1, 252 03, okres Praha-západ odeslána na následující subjekty:

 

AGRO-CB, řeznictví Nádražní 385, 378 16 Lomnice nad Lužnicí

Přijato 564 kg a prodáno koncovému zákazníkovi v řeznictví.

Zakoupené maso (hovězí šál, hovězí ořech) v období 13. února je možné vrátit v této provozovně prodejci.

 

Michal Kurtin, Kunovice

Přijato: 178 kg

 

Celá zásilka v uvedeném množství byla pozastavena v místě. Následně dojde její likvidaci v asanačním podniku.

Michal Kurtin, Kunovice

Přijato: 372 kg

10 různých subjektů (restaurace a řeznictví) ve Zlínském a Jihomoravském kraji viz samostatná tabulka.

Podrobné informace v samostatné tabulce níže. *

 

Alda Foods, Řitka, okr. Praha-západ

Přímo ze skladu Alda Foods odešlo cca 50 kg masa, bylo však složeno do nové šarže, která byla dodána do:

MD Maso s.r.o., Klecany u Prahy – celkem 54 kg

S.V.G. s.r.o., V Lipkách 98 Strakonice – celkem 90,41 kg

 

 

 

 

* Samostatná tabulka subjektů, kam směřovalo 372 kg hovězího masa ve Zlínském a Jihomoravském kraji:

 

 

NÁZEV

ADRESA

KG

1

Luděk Bukvald

Restaurace a kulturní dům,Hlavní 23/26, Svatobořice-Mistřín

102

2

Leona Šebestová

Skalák sklep, Skalka u Ježova

9,38

3

Sansimon

Transroll, Komenského 614, Lednice

21,3

4

Josef Studnička

Hotel Rozkvět, nám. Míru, Veselí n. Mor.

10,7

5

Jaromír Horňák

Krystal, Pančava 49, Hodonín

28,42

6

Stanislav Kalenda

Rest. u  Kalendů, Veselská 3, Strážnice

2,2

7

Blanka Ondrušová

U Kačera, Dolní Valy 1328/18, Hodonín

10,2

8

Marie Kostolná

Astoria, Tyršova 98, Veselí n. Mor.

6,44

9

Koruna Kroměříž

Kojetínská 1444/66, Kroměříž

11,4

10

Prodejna Napajedla

Masarykovo náměstí 219, 763 61 Napajedla

170,4

 

Petr Vorlíček

tiskový mluvčí SVS

Odkaz na původní článek

Pokračováním v používání stránek, souhlasíte s použitím cookies. Další informace

Nastavení cookie na této webové stránce jsou nastaveny na "povoleny cookies", aby vám umožnily nejlepší procházení. Budete-li i nadále používat tuto webovou stránku bez změny nastavení souborů cookie nebo klepnutí na tlačítko "Souhlasím" dole, dáváte souhlas.

Zavřít