Rozhodnutí o Jednotném předpisu o státním veterinárním dozoru nad mezinárodní a mezistátní přepravou zásilek zboží živočišného původu
(280,9 KB)
Rozhodnutí REHK č. 68 o technickém předpisu Celní unie „O zdravotní nezávadnosti masa a masných výrobků“
(843,5 KB)
Rozhodnutí REHK č. 67 o technickém předpisu Celní unie "O zdravotní nezávadnosti mléka a mléčných výrobků"
(1,3 MB)
Metodické návody k postupu provádění kontrol plnění jednotných veterinárních a hygienických požadavků ruské federace a běloruské republikyv mlékárenských podnicích
(195,9 KB)
Veterinární a hygienické požadavky pro inspekční kontroly (dozor) v podnicích zpracovávajících drůbež
(185,3 KB)
Pitná voda. Hygienické požadavky na kvalitu vody centralizovaných systémů pro zásobování pitnou vodou. Kontrola kvality. SanPiN 2.1.4.1074-01
(398,6 KB)
Metodické pokyny k provádění kontrol na jatkách a v masozpracujících závodech
(310,0 KB)
Hygienický předpis pro podniky masného průmyslu
(161,5 KB)
FZ-88 – technické předpisy pro mléko a mléčné výrobky s prilohou č.1-18
(668,1 KB)
FZ_163 O vložení změn do FZ 88 Technický předpis pro mléko a mléčné a mléčné výrobky
(917,9 KB)
Předpis pro veterinární prohlídku jatečných zvířat a veterinární prohlídku masa a masných produktů po poražení
(447,4 KB)
Metodické pokyny k provádění státního hygienického dozoru v podnicích zpracovávajících maso
(113,5 KB)
Nařízení o Jednotném postupu veterinárních kontrol na hranici CU
(283,7 KB)
Nařízení o jednotném postupu provádění inspekcí podniků
(242,1 KB)
TP Požadavky na zdravotní nezávadnost krmiv 263_2008
(142,5 KB)
Veteterinární předpis týkající se krmiv pro zvířata v zájmovém chovu
(156,5 KB)

Rozhodnutí REHK č. 68 o technickém předpisu Celní unie „O zdravotní nezávadnosti masa a masných výrobků“

Rozhodnutí REHK č. 67 o technickém předpisu Celní unie "O zdravotní nezávadnosti mléka a mléčných výrobků"

Metodické návody k postupu provádění kontrol plnění jednotných veterinárních a hygienických požadavků ruské federace a běloruské republikyv mlékárenských podnicích

Veterinární a hygienické požadavky pro inspekční kontroly (dozor) v podnicích zpracovávajících drůbež

Pitná voda. Hygienické požadavky na kvalitu vody centralizovaných systémů pro zásobování pitnou vodou. Kontrola kvality. SanPiN 2.1.4.1074-01

Metodické pokyny k provádění kontrol na jatkách a v masozpracujících závodech

Hygienický předpis pro podniky masného průmyslu

FZ-88 – technické předpisy pro mléko a mléčné výrobky s prilohou č.1-18

FZ_163 O vložení změn do FZ 88 Technický předpis pro mléko a mléčné a mléčné výrobky

Předpis pro veterinární prohlídku jatečných zvířat a veterinární prohlídku masa a masných produktů po poražení

Metodické pokyny k provádění státního hygienického dozoru v podnicích zpracovávajících maso

Nařízení o Jednotném postupu veterinárních kontrol na hranici CU

Nařízení o jednotném postupu provádění inspekcí podniků

TP Požadavky na zdravotní nezávadnost krmiv 263_2008

Veteterinární předpis týkající se krmiv pro zvířata v zájmovém chovu
