Nařízení balíčku předpisů o hygieně, zejména nařízení (ES) č. 852/2004 a 853/2004 obsahují řadu možností k výkladu stanovených požadavků. Tyto dokumenty Evropské komise si stanovují za cíl usnadnit porozumění některým z výše zmíněných ustanovení.
Nařízení balíčku předpisů o hygieně, zejména nařízení (ES) č. 852/2004 a 853/2004 obsahují řadu možností k výkladu stanovených požadavků. Tyto dokumenty Evropské komise si stanovují za cíl usnadnit porozumění některým z výše zmíněných ustanovení.
Dokumenty k porozumění pružnosti jsou k dispozici i v jiných jazycích na stránkách Evropské komise.
Pokyny k provádění článků 11, 12, 14, 17, 18, 19 a 20 Nařízení (ES) č. 178/2002 o obecném potravinovém právu
Pokyn k provádění některých ustanovení nařízení (EU) č. 852-2004
Pokyn k provádění některých ustanovení nařízení (EU) č. 853-2004
Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCP
Pracovní dokument útvarů Komise o porozumění některým ustanovením týkajícím se pružnosti stanoveným v balíčku předpisů o hygieně – často kladené otázky:
Dokumenty k porozumění pružnosti (flexibilitě) - Pokyny pro provozovatele potravinářských podniků
Pracovní dokument útvarů Komise o porozumění některým ustanovením týkajícím se pružnosti stanoveným v balíčku předpisů o hygieně:
Dokumenty k porozumění pružnosti (flexibilitě) - Pokyny pro příslušné orgány
Publikace „Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů“:
Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů
Pokračováním v používání stránek, souhlasíte s použitím cookies. Další informace
Nastavení cookie na této webové stránce jsou nastaveny na "povoleny cookies", aby vám umožnily nejlepší procházení. Budete-li i nadále používat tuto webovou stránku bez změny nastavení souborů cookie nebo klepnutí na tlačítko "Souhlasím" dole, dáváte souhlas.